maanantai 20. elokuuta 2012

Kapuloita rattaissa

 Olen keksinyt tälle matkamuistokankaalle käyttöä.


Kankaalla on tarkoitus päällystää jo vähän elämää nähnyt tuoli. Homma olisi ollut valmis jo ajat sitten, jos levyvanua olisi ollut tarpeeksi. Sen loppumisajankohta oli tietenkin lauantai-iltapäivä (jo yli viikko sitten), ja kun taas pääsin kangaskauppaan, vanu oli sieltäkin loppu. Tässä sitä siis odotellaan kangaskaupan kuormaa.

Tuoli parka.

Eikös kaipaakin jo uutta päällistä?

Täytyy sanoa, että turhauttaa istuskella kotona toimetonna. Suhtauduin aluksi liian kevyesti jännetupentulehdukseen, eikä se ole vieläkään lähellekään parantunut. Olen tainnut potea sitä jo ainakin viisi viikkoa. Haluaisin niin kovasti taas neuloa! Vanulastia odotellessa voisi tietysti aloittaa jonkun uuden ompelutyön, mutta viisasta ei sekään ole, sillä myös leikkaaminen (samoin kun tämä konekirjoitus) sattuu.

Nimipäivälapsen kunniaksi leivoin tässä joku aika sitten suklaakeksejä. Resursseja ei nyt riittänyt sen kummempaan, vaikka merkkipäivän kunniaksi olisi tietysti voinut kakunkin pyöräyttää. Näpsäkkä ohje löytyi Kinuskikissan sivuilta nimellä Pehmeät suklaakeksit. Ihan hyviä kekseistä tuli, mutta suolaa oli kyllä minusta ohjeessa liikaa (1 tl).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti