Näin se käy:
Huolellinen vatkaus on kaiken a ja o.
Vielä parhaat palat päälle.
Ja voilá! Uunista ulos.
Tämä kullanarvoinen resepti on peräisin Kotivinkistä 7/2011:
100 g voita
2 munaa
2 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2½ dl vehnäjauhoja
4 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
(50 g tummaa suklaata)
- Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon lämmin voisula.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina voidetuun ja jauhotettuun vuokaan (halk. 24 cm).
- Paloittele suklaa sormenpään kokoisiksi paloiksi ja painele taikinaan. Kypsennä kakkua 150 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.
Mutakakku on kyllä taivaallista;) En oo hetkeen sitä leipaassu, pitääski koittaa teherä. Toissapäivänä väsättii pitkästä aikaa mokkapaloja-niitä meirän mukulootten herkkuja!
VastaaPoista