Keksit valmistuivat kuitenkin nopeasti yhteisvoimin ja olivatkin tosiaan huippuhyviä! Valkosuklaata meillä ei ollut, joten murustelimme taikinaan tumman suklaan loput ja Fazerin sinistä jatkeeksi. Taikinakakkarat lapioitiin pellille hiukan liian lähekkäin, mutta saatiinpahan sitten vähän isompia keksejä!
Näistä tuli herkullisimpia keksejä, joita meillä on koskaan leivottu!
Tässä jälleen linkki ja vielä resepti suoraan:
http://www.yhteishyva-ruoka.fi/reseptit/leivonnaiset_q_/fi_FI/suuret_valkosuklaakeksit/
10 kappaletta
125 g margariinia
1 dl fariinisokeria
0,75 dl sokeria
1 muna
2,5 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
100 g valkoista suklaata
1 dl hasselpähkinöitä
Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri sekä sokeri sähkövatkaimella. Lisää kananmuna. Vaahdota. Paloittele suklaa veitsellä kuutioiksi. Rouhi pähkinät. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Nosta keksitaikina lusikalla pellille ja taputtele pyöreiksi kekseiksi. Voit käyttää hieman jauhoa käsissä ja taputella keksit litteämmiksi. Jos teet pieniä keksejä, lusikoi pellille ja jätä taikina kasoiksi. Paista 200 asteessa 8-10 minuuttia.
Heippa ystäväiseni! Täytyypäs kokeella leipaasta noita...;)
VastaaPoistaKerrohan sitten mitä tykkäsit!
PoistaNää oli loistavia! Tehtiin niitä pari vkoa sitten. Laitoin lisäksi taikinaan kourallisen suklaarusinoita ja jonkin verran kaurahiutaleita ja hyviä tuli!!!
VastaaPoista