lauantai 28. tammikuuta 2012

Kierrätystä osa II

Tämä vanha collegepusero on pyörinyt nurkissa pitkään. Aluksi käytin sitä itse, sitten tyttö, ja onpa se käväissyt pariin otteeseen kirpparin pöydälläkin kelpaamatta kenellekään. Materiaali on pehmeää ja hyvänlaatuista, joten en ole raaskinut viedä puseroa keräyslaatikkoon. Päätin kokeilla, saisiko siitä jonkinlaisen vermeen pojalle, vaikka sitten vain kotipuseroksi.


Pusero olikin niin pientä kokoa, että pääsin helpolla. Pätkäisin hihoista viitisen senttiä pois ja kursin kauluksen tiukemmaksi resorinpalan avulla, jolloin hartioitakaan ei tarvinnut kaventaa.


Tässä valmis kierrätyspusero pojan yllä. Kaulus ei oikein täydellisesti miellyttänyt vaatteen saajaa, ja totta onkin, että vanha v-aukko laskeutuu todella syvälle. Etevämpi ompelija olisi varmasti keksinyt paremman ratkaisun ongelmaan. Mutta yhtä kaikki, pusero jäi sovituksen jälkeen päälle. Sillä nukutiin yö, ja aamullakin kieltäydyttiin vaihtamasta puseroa. Se siis todellakin tuntuu mukavalta päällä ja kelpaa ainakin kotona pidettäväksi - vaikka sitten yötä päivää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti